Van de de Parasolparaplu van het micronstrand van de DouaneAutomaten het Koelsysteem 2-20℃

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Huizu, Sesame Box (OEM & ODM available)
Certificering: CE Rohs
Modelnummer: WM55
Min. bestelaantal: 2
Prijs: please contact us
Levertijd: 25 dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 1000pcs per maand

Van de de Parasolparaplu van het micronstrand van de de Douaneautomaat de vijandverkoop Aangepaste automaat

 

De video van de productverrichting: https://www.youtube.com/watch?v=tyVWmAURjZ4

Productcatalogus: https://www.slideshare.net/AimeeChan2/micron-tech-company-and-product-introduction-mar-2019-2

 

Hoofdlijnen:

1.Double laagglazen

 

2.With de dalingssensor/verkoopt verzekert TM/vend-sensor/gewaarborgd leveringssysteem. (houdt krediet tot het product wordt geleverd).

 

3.GPRS het verdere controlesysteem, levert levende informatie in real time.

 

4.Flexible lay-out voor snack, vers voedsel, blikken en flessen.

 

5.Energy efficiënte compressor, enz.

 

6.Cooling het systeem met R134a-koelmiddel, kan aan het ROHS-vereiste voldoen.

 

7.The de gehele betalingssystemen en de elektronische raad allebei worden gesloten door de kleine deuren .it houden onafhankelijk de contant geldbrandkast. (facultatief)

 

8,55 duimlcd grafische vertoning, numerieke roestvrije drukknop

Van de de Parasolparaplu van het micronstrand van de DouaneAutomaten het Koelsysteem 2-20℃

Van de de Parasolparaplu van het micronstrand van de DouaneAutomaten het Koelsysteem 2-20℃Van de de Parasolparaplu van het micronstrand van de DouaneAutomaten het Koelsysteem 2-20℃Van de de Parasolparaplu van het micronstrand van de DouaneAutomaten het Koelsysteem 2-20℃Van de de Parasolparaplu van het micronstrand van de DouaneAutomaten het Koelsysteem 2-20℃Van de de Parasolparaplu van het micronstrand van de DouaneAutomaten het Koelsysteem 2-20℃Van de de Parasolparaplu van het micronstrand van de DouaneAutomaten het Koelsysteem 2-20℃

Ons bedrijf

De Technologieco. van het Guangzhoumicron, Ltd.

Microntechnologie werd gevestigd in Guangzhou-stad, de Provincie van Guangdong. Wij concentreren ons bij het leveren van hoogte - kwaliteitsautomaten en aangepaste oplossing in de kleinhandelsindustrieën. wij hebben een professioneel en eminent team dat geëngageerd aan de verkoopindustrie vele jaren en bezeten rijke ervaring in ontwerp, productie, integratie en de na-dienst heeft.
In 2017, breidde het bedrijf de installatie aan meer dan 9000 vierkante meters uit. Wij hebben onafhankelijke kerntechnologie en duurzame R&D-mogelijkheden. Onze producten kunnen wijd in scholen, wegen, luchthavens, stations, winkelcomplexxen, de ziekenhuizen, ondernemingen enz. worden gebruikt, en kunnen voedsel, kantoorbehoeften, boeken, speelgoed, kleding, drugs en steunmuntstukken, nota's, WeChat, Alipay, IC-kaart, QR-codebetaling enz. verkopen.
Wij kunnen Internet, automaat met traditionele kanaal commerciële keten code combineren die bij de Wolkendienst wordt gebaseerd. Met hoogte - de kwaliteit en de uitstekende dienst, Microntechnologie hebben een brede marktinvloed en een hoge reputatie op automaatgebied gevestigd.

 

Van de de Parasolparaplu van het micronstrand van de DouaneAutomaten het Koelsysteem 2-20℃Van de de Parasolparaplu van het micronstrand van de DouaneAutomaten het Koelsysteem 2-20℃Van de de Parasolparaplu van het micronstrand van de DouaneAutomaten het Koelsysteem 2-20℃

Van de de Parasolparaplu van het micronstrand van de DouaneAutomaten het Koelsysteem 2-20℃

Het verschepen en betaling:

Contactgegevens
ye

WhatsApp : 8613826225189