China automatische automaat fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Nate

Telefoonnummer : +8613826225189

WhatsApp : +8613826225189

Free call
lopende band

 

 

 

 

Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 0

 

Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 1

 

 

Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 2

 

Onze fabriek wordt gevestigd in Panyu-district, Guangzhou-stad.  In 2017, breidden wij de installatie aan meer dan 9000 vierkante meters uit. Wij hebben onafhankelijke kerntechnologie en duurzame R&D-mogelijkheden. Onze producten kunnen wijd in scholen, wegen, luchthavens, stations, winkelcomplexxen, de ziekenhuizen, ondernemingen enz. worden gebruikt, en kunnen voedsel, kantoorbehoeften, boeken, speelgoed, kleding, geneeskunde verkopen. Ondersteunende muntstukken, nota's, creditcards, debetkaarten, cashless betaling, IC-kaart, QR-codebetaling enz.

 

Wij kunnen Internet, automaat met traditionele kanaal commerciële die keten code combineren bij de wolkendienst wordt gebaseerd. Met hoogte - de kwaliteit en de uitstekende dienst, Guangzhou-Co. van de Microntechnologie, Ltd hebben een brede marktinvloed en een hoge reputatie op automaatgebied gevestigd.

OEM / ODM

OEM beschikbare de dienst. Wij hebben zeer goede verhouding met onze leveranciers, pekelen wij kwaliteit compents met concurrerende prijs, en vervaardigde hoogte - kwaliteitsproducten door goede kwaliteit te gebruiken materails. Ons experinced personeel en het beheersteam zal verzekeren de producten op tijd en met beste kwaliteit op het gebied worden geleverd. Wij hebben software-ontwikkelingteam, het ontwikkelingsteam van IOT (Internet van Dingen) en het team van het constructureontwerp.

 

Onze automaatproducten zijn beschikbaar in de voedselindustrie, de reisindustrie, dustry hotel, is de gezondheidszorgindustrie enz. die klanten helpen om hun leven gemakkelijker te maken ons doel, zijn de goede producten onze basis voor voortdurende ontwikkeling.

 

 

 

 

Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 0

R & D

Wij hebben experinced zeer techniekteam, kunnen wij over de hele wereld ontwikkelen aangepaste automaten voor klanten van. Wij ontwerpen gebruikersvriendelijke automaten en ons wolkensysteem is makkelijk te gebruiken. Wij kunnen de taal voor klanten vertalen en het betalingssysteem zal voor lokale munt geschikt zijn.

 

Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 0

 

Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 1

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in