China automatische automaat fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Nate

Telefoonnummer : +8613826225189

WhatsApp : +8613826225189

Free call
Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd

Wij vervaardigen kwaliteitsautomaten om gemak voor mensen over de hele wereld te brengen!

Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Merken: Guangzhoumicron (beschikbare OEM & ODM) Aantal werknemers: 100~300
Jaarlijkse omzet: 3000,0000-6000,0000 Opgericht Jaar: 2015
Export pct: 80% - 90%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Co. van de de Verkooptechnologie van het Guangzhoumicron, Ltd wordt gevestigd in Guangzhou-stad, de Provincie van Guangdong. Wij concentreren ons bij het leveren van hoogte - kwaliteitsautomaten en aangepaste oplossing in de kleinhandelsindustrieën. wij hebben een professioneel en eminent team dat geëngageerd aan de verkoopindustrie vele jaren en bezeten rijke ervaring in ontwerp, productie, integratie en de naverkoopdienst heeft.

 

In 2017, breidde het bedrijf de installatie aan meer dan 9000 vierkante meters uit. Wij hebben onafhankelijke kerntechnologie en duurzame R&D-mogelijkheden. Onze producten kunnen wijd in scholen, wegen, luchthavens, stations, winkelcomplexxen, de ziekenhuizen, ondernemingen enz. worden gebruikt, en kunnen voedsel, kantoorbehoeften, boeken, speelgoed, kleding, geneeskunde verkopen. De ondersteunende muntstukken, nota's, creditcards, debetkaarten, Apple betalen, betaalt Google, betaalt Sumsung, Paypal, GrabPay, TouchNgo, Verhoging, Gopay, IC-kaart, QR-codebetaling enz.

 

Wij kunnen Internet, automaat met traditionele kanaal commerciële keten code combineren die bij de wolkendienst wordt gebaseerd. Met hoogte - de kwaliteit en de uitstekende dienst, Guangzhou-de Technologie van de Micronverkoop hebben een brede marktinvloed en een hoge reputatie op automaatgebied gevestigd.

 

China Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Geschiedenis

Opgezet in 2015, Guangzhou-werd de Technologieco. van de Micronverkoop, Ltd reeds één van de beste automaatfabrikanten in China.

 

In 2017, breidde het bedrijf de installatie aan meer dan 9000 vierkante meters uit. Wij hebben onafhankelijke kerntechnologie en duurzame R&D-mogelijkheden. Onze producten kunnen wijd in scholen, wegen, luchthavens, stations, winkelcomplexxen, de ziekenhuizen, ondernemingen enz. worden gebruikt, en kunnen voedsel, kantoorbehoeften, boeken, speelgoed, kleding, drugs en steunmuntstukken, nota's, WeChat, Alipay, IC-kaart, QR-codebetaling enz. verkopen.

 

China Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Dienst

Wij hebben onafhankelijke kerntechnologie en duurzame R&D-mogelijkheden. Onze producten kunnen wijd in scholen, wegen, luchthavens, stations, winkelcomplexxen, de ziekenhuizen, ondernemingen enz. worden gebruikt, en kunnen voedsel, kantoorbehoeften, boeken, speelgoed, kleding, drugs en steunmuntstukken, nota's, WeChat, Alipay, IC-kaart, QR-codebetaling enz. verkopen.

 

Wij kunnen Internet, automaat met traditionele kanaal commerciële keten code combineren die bij de Wolkendienst wordt gebaseerd. Met hoogte - de kwaliteit en de uitstekende dienst, Microntechnologie hebben een brede marktinvloed en een hoge reputatie op automaatgebied gevestigd.

 

China Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

De Verkooptechnologie van het Guangzhoumicron die in Guangzhou-stad, de Provincie van Guangdong wordt gevestigd. Wij concentreren ons bij het leveren van hoogte - kwaliteitsautomaten en aangepaste oplossing in de kleinhandelsindustrieën. wij hebben een professioneel en eminent team dat geëngageerd aan de verkoopindustrie vele jaren en bezeten rijke ervaring in ontwerp, productie, integratie en de naverkoopdienst heeft.

 

China Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1China Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in