Het Boek Automatische Automaat van de dagboeknota met Eenvoudige en Comfortabele Verschijning

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Huizu Sesame Box (ODM & OEM available)
Certificering: CE Rohs
Modelnummer: Wm22-w
Min. bestelaantal: 2
Prijs: Please contact us
Levertijd: 25 dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 1500pcs/month

Het micron boekt het boek automatische automaat van de Dagboeknota met Eenvoudige en comfortabele verschijning

 

De video van de productverrichting: https://www.youtube.com/watch?v=d3_G1wX1G7g

Productcatalogus: https://www.slideshare.net/AimeeChan2/micron-tech-company-and-product-introduction-mar-2019-2

 

Hoofdeigenschap:
1.Monetary betalingssysteem. Controlesysteem voor de toepassing van internationale normenmdb interface wat toegang overeenkomstig de MDB-norm met muntstuk/rekeningsacceptor/ic kaart en andere betalingsmodule vergemakkelijken, effectief uitbreidt het werkingsgebied van de betalingsmodule.

 

2.22 „Touch screen, steun om video's en beelden via slimme sysytem te spelen.
 
3.Smart verkoopsysteem op wolk: Het voorraadbeheer, Machinestatus in realtime, de analyse van Verkoopgegevens, Reclamebeheer, Falut koppelt terug.
 
4.Flexible dienbladen van de dienbladen konden de Flexibele snack, die de machine maakten verschillende snack met diverse afmetingen verkopen.
 
5.Infrared sensor gewaarborgde goederenlevering.
 
6. Prominent controlemechanismeraad en Toetsenbord met LEIDENE lichte knopen, slimmer & efficiënt
 
7.An anti-diefstal ontwerp
 
8.Tiltable dienbladen voor gemakkelijke productlading
 
9.Softvend delen (facultatieve) uit lift
 
10.Customize het schilderen of sticker van lichaam, aantrekkelijke blikken die door consumenten wordt gehouden van

Het Boek Automatische Automaat van de dagboeknota met Eenvoudige en Comfortabele VerschijningHet Boek Automatische Automaat van de dagboeknota met Eenvoudige en Comfortabele Verschijning

Het Boek Automatische Automaat van de dagboeknota met Eenvoudige en Comfortabele VerschijningHet Boek Automatische Automaat van de dagboeknota met Eenvoudige en Comfortabele VerschijningHet Boek Automatische Automaat van de dagboeknota met Eenvoudige en Comfortabele VerschijningHet Boek Automatische Automaat van de dagboeknota met Eenvoudige en Comfortabele VerschijningHet Boek Automatische Automaat van de dagboeknota met Eenvoudige en Comfortabele Verschijning

Ons bedrijf

De Technologieco. van het Guangzhoumicron, Ltd.

Microntechnologie werd gevestigd in Guangzhou-stad, de Provincie van Guangdong. Wij concentreren ons bij het leveren van hoogte - kwaliteitsautomaten en aangepaste oplossing in de kleinhandelsindustrieën. wij hebben een professioneel en eminent team dat geëngageerd aan de verkoopindustrie vele jaren en bezeten rijke ervaring in ontwerp, productie, integratie en de na-dienst heeft.
In 2017, breidde het bedrijf de installatie aan meer dan 9000 vierkante meters uit. Wij hebben onafhankelijke kerntechnologie en duurzame R&D-mogelijkheden. Onze producten kunnen wijd in scholen, wegen, luchthavens, stations, winkelcomplexxen, de ziekenhuizen, ondernemingen enz. worden gebruikt, en kunnen voedsel, kantoorbehoeften, boeken, speelgoed, kleding, drugs en steunmuntstukken, nota's, WeChat, Alipay, IC-kaart, QR-codebetaling enz. verkopen.
Wij kunnen Internet, automaat met traditionele kanaal commerciële die keten code combineren bij de Wolkendienst wordt gebaseerd. Met hoogte - de kwaliteit en de uitstekende dienst, Microntechnologie hebben een brede marktinvloed en een hoge reputatie op automaatgebied gevestigd.

 

Het Boek Automatische Automaat van de dagboeknota met Eenvoudige en Comfortabele VerschijningHet Boek Automatische Automaat van de dagboeknota met Eenvoudige en Comfortabele Verschijning

Het Boek Automatische Automaat van de dagboeknota met Eenvoudige en Comfortabele Verschijning

 

Contactgegevens
ye

WhatsApp : +8613826225189