Automaten van de salade de Kruik Ingeblikte Fles Met 22 Duimtouch screen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Huizu Sesame Box (ODM & OEM available)
Certificering: CE Rohs
Modelnummer: WM22
Min. bestelaantal: 2
Prijs: Please contact us
Levertijd: 25 dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 1500pcs/month

Wm22-w automaten van de Salade de Kruik Ingeblikte Fles voor verkoop, 22in touchscreen media automaatzaken

 

De video van de productverrichting: https://www.youtube.com/watch?v=d3_G1wX1G7g

 

Eigenschap:

1.22inch touch screen, reclamevertoning.

 

2.The de exploitant kan de gegevens van verkoopstatistieken, materiële consumptiestatistieken op om het even welk ogenblik overal controleren.

 

3.R134a koelsysteem.


4.Lack van materialen die, zal de foutenwaarschuwing eraan herinneren, informatie naar u in de eerste keer worden verzonden.


5.The de exploitant kan bepalen wanneer het opnieuw bevoorraden van behoeften voorkomt.


6.Through wolk-de innovatieve en volledige software, u kan afstandsbediening


7.the globale informatie.


8.We begaan om zich onophoudelijk in innovaties te ontwikkelen en te investeren, zullen wij geschiktste en intelligent materiaal aan meer mensen rond de wereld leveren.

 

Markering: Frisdrankenautomaat, eiwitdrankenautomaat, melkautomaat, de Grote automaten van capaciteits automatische combo, de slimme automaat van de 24 urenzelfbediening, automaat met Ce-hoog certificaat, - die de kwaliteitsautomaat, de automaat van Wechat, Automaatvervaardiging, paste automaat, Micronmarkt aan, in China, enz. wordt gemaakt.

Automaten van de salade de Kruik Ingeblikte Fles Met 22 Duimtouch screen

Automaten van de salade de Kruik Ingeblikte Fles Met 22 Duimtouch screenAutomaten van de salade de Kruik Ingeblikte Fles Met 22 Duimtouch screenAutomaten van de salade de Kruik Ingeblikte Fles Met 22 Duimtouch screenAutomaten van de salade de Kruik Ingeblikte Fles Met 22 Duimtouch screenAutomaten van de salade de Kruik Ingeblikte Fles Met 22 Duimtouch screenAutomaten van de salade de Kruik Ingeblikte Fles Met 22 Duimtouch screen

Automaten van de salade de Kruik Ingeblikte Fles Met 22 Duimtouch screen

Ons bedrijf

De Technologieco. van het Guangzhoumicron, Ltd.

Microntechnologie werd gevestigd in Guangzhou-stad, de Provincie van Guangdong. Wij concentreren ons bij het leveren van hoogte - kwaliteitsautomaten en aangepaste oplossing in de kleinhandelsindustrieën. wij hebben een professioneel en eminent team dat geëngageerd aan de verkoopindustrie vele jaren en bezeten rijke ervaring in ontwerp, productie, integratie en de na-dienst heeft.
In 2017, breidde het bedrijf de installatie aan meer dan 9000 vierkante meters uit. Wij hebben onafhankelijke kerntechnologie en duurzame R&D-mogelijkheden. Onze producten kunnen wijd in scholen, wegen, luchthavens, stations, winkelcomplexxen, de ziekenhuizen, ondernemingen enz. worden gebruikt, en kunnen voedsel, kantoorbehoeften, boeken, speelgoed, kleding, drugs en steunmuntstukken, nota's, WeChat, Alipay, IC-kaart, QR-codebetaling enz. verkopen.
Wij kunnen Internet, automaat met traditionele kanaal commerciële die keten code combineren bij de Wolkendienst wordt gebaseerd. Met hoogte - de kwaliteit en de uitstekende dienst, Microntechnologie hebben een brede marktinvloed en een hoge reputatie op automaatgebied gevestigd.Automaten van de salade de Kruik Ingeblikte Fles Met 22 Duimtouch screenAutomaten van de salade de Kruik Ingeblikte Fles Met 22 Duimtouch screen

 

Contacteer ons

Nate: nate_ye (@) yeah.net
Whatsapp: +8613826225189
Skype: nate.ye2
Wechat: 13826225189

Firmanaam: De Technologieco. van het Guangzhoumicron, Ltd.

Bedrijfadres: Nr 1, de 1st Weg van Tiantai, Wetenschapsstad, Huangpu Dist., Guangzhou, Guangdong, China (Vasteland)

Contactgegevens
ye

WhatsApp : +8613826225189