Guangzhou Micron Vending Technology Co.,Ltd 86--13826225189 nate_ye@yeah.net
Drank en snackde automaat van de automatentransportband met extern beheersysteem

Drank en snackde automaat van de automatentransportband met extern beheersysteem

 • Hoog licht

  autoautomaat

  ,

  geautomatiseerde kleinhandelsautomaten

 • Glasdeur
  Dubbel aangemaakt glas, het Elektrische het verwarmen van 24V ontwasemen
 • Kleur
  Pas zwarte omslag of wit aan,
 • Kader
  Metaal
 • Touch screen
  Nr
 • Macht
  650wt
 • Voltage
  110V/220V~240V
 • Koopwaarverscheidenheid
  Maximum 54
 • Capaciteit
  270-540
 • Betalingssysteem
  nota, muntstuk, kaart of 3de partij cashless betaling
 • Afmeting
  W1280mm*T830mm*H1930mm
 • Koelsysteem
  2-20℃
 • Plaats van herkomst
  CHINA
 • Merknaam
  Guangzhou Micron
 • Certificering
  CE
 • Modelnummer
  Wm22-w
 • Min. bestelaantal
  1
 • Prijs
  please contact us
 • Verpakking Details
  screth film+wood
 • Levertijd
  35-40
 • Betalingscondities
  T/T
 • Levering vermogen
  1500 Reeks/Reeksen per Maand

Drank en snackde automaat van de automatentransportband met extern beheersysteem

De automaat van het banaanfruit. Kan ook voor plantaardige enz. worden gebruikt

 

Drank en snackde automaat van de automatentransportband met extern beheersysteem 0

Drank en snackde automaat van de automatentransportband met extern beheersysteem 0

 

Eigenschappen:

1. drank en voedsel de verkoop is regelbaar

 

2. De flexibele dienbladen van de Dienbladen Flexibele snack, die de machine maakten konden verschillende lunchdozen met divers verkopen. Transportband als optie.

 

3. Veiligheid het gebruik van explosiebestendig aangemaakt glas, staalkabinetten en veelvoudige anti-diefstal ontwerpen, om de veiligheid van de goederen, munt en materiaal te verzekeren.

 

4. Het systeem van de microcomputercontrole met intelligente gegevens vraagt, statistieken, boekhouding, functioneren de foutendiagnose en ander beheer

 

5. De foutendiagnose de machine kan automatisch diagnostiseren. En de diagnoseresultaten zullen onmiddellijk aan de exploitant worden geleverd. Dit vergemakkelijkt het onderhoud van dag tot dag.

 

6. Keur internationaal standaardontwerp, tot internationale DEX-norm, Steun allerlei goed internationale algemene standaardrandapparatuur

 

7. Groot glasvenster, Expliciete vertoning, Geschikt te gebruiken

 

8. Macht-van bescherming en geheugen kunnen de functies u meedelen wanneer er geen elektriciteit in de machine geschikt door uw computer en mobiele telefoon is

 

9. 4G het draadloze extern beheersysteem kan u helpen om de voorraden en de nota, muntstuk in de machine door uw computer en mobiele telefoon te controleren

Glasdeur Dubbel aangemaakt glas, het Elektrische het verwarmen van 24V ontwasemen
Kleur Pas zwarte omslag of wit aan,
Betalingssysteem nota, muntstuk, kaart of 3de partij cashless betaling

 

Drank en snackde automaat van de automatentransportband met extern beheersysteem 2

 

Drank en snackde automaat van de automatentransportband met extern beheersysteem 3Drank en snackde automaat van de automatentransportband met extern beheersysteem 4Drank en snackde automaat van de automatentransportband met extern beheersysteem 5Drank en snackde automaat van de automatentransportband met extern beheersysteem 6Drank en snackde automaat van de automatentransportband met extern beheersysteem 7Drank en snackde automaat van de automatentransportband met extern beheersysteem 8Drank en snackde automaat van de automatentransportband met extern beheersysteem 9Drank en snackde automaat van de automatentransportband met extern beheersysteem 10

Ons Bedrijf


De Technologieco. van het Guangzhoumicron, Ltd.

Microntechnologie werd gevestigd in Guangzhou-stad, de Provincie van Guangdong. Wij concentreren ons bij het leveren van hoogte - kwaliteitsautomaten en aangepaste oplossing in de kleinhandelsindustrieën. wij hebben een professioneel en eminent team dat geëngageerd aan de verkoopindustrie vele jaren en bezeten rijke ervaring in ontwerp, productie, integratie en de na-dienst heeft.
In 2017, breidde het bedrijf de installatie aan meer dan 9000 vierkante meters uit. Wij hebben onafhankelijke kerntechnologie en duurzame R&D-mogelijkheden. Onze producten kunnen wijd in scholen, wegen, luchthavens, stations, winkelcomplexxen, de ziekenhuizen, ondernemingen enz. worden gebruikt, en kunnen voedsel, kantoorbehoeften, boeken, speelgoed, kleding, drugs en steunmuntstukken, nota's, WeChat, Alipay, IC-kaart, QR-codebetaling enz. verkopen.
Wij kunnen Internet, automaat met traditionele kanaal commerciële die keten code combineren bij de Wolkendienst wordt gebaseerd. Met hoogte - de kwaliteit en de uitstekende dienst, Microntechnologie hebben een brede marktinvloed en een hoge reputatie op automaatgebied gevestigd.

Drank en snackde automaat van de automatentransportband met extern beheersysteem 11
Drank en snackde automaat van de automatentransportband met extern beheersysteem 12
Drank en snackde automaat van de automatentransportband met extern beheersysteem 13

FAQ


1. Kan het goede dienblad ons product passen?

Wij hebben 6 soorten goede dienbladoptie, met inbegrip van, spiraal, transportband, directe duw, hangend goed dienblad, geneeskunde goed dienblad, Kast goed dienblad. Wij kunnen goede dienbladbasis bij uw productdimensie en de verpakking selecteren.
2. Kunnen wij ons embleem op de machine zetten?
Ja, kunnen wij douane de sticker voor u. En voor onze touch screenautomaat, kunt u uw embleem en de dienst hotline aan het scherm uploaden.
3. Kan ik de inventaris en de verkoopgegevens ver controleren?
Ja, met ons slim verkoopsysteem, kunnen alle gegevens van mobiel worden gecontroleerd en u kunnen zelfs afstandsbediening de machine. Bijvoorbeeld, koel on/off systeem, on/off machine. Ver zet de buiten dienst machine en andere machine het plaatsen.
4. Keurt uw machine mijn geld/munt goed van het land?
Wij hebben de kaart e-Portefeuille van het rekeningsmuntstuk betalingsoptie, momenteel onze steun van de betalingsoplossing meer toen 100 landen, zo zeer waarschijnlijk kan onze machine uw geld/munt van het land steunen.
5. Verstrekt u het productgarantie van de naverkoopdienst?
Wij verstrekken één jaargarantie. Vrije vervangstukken binnen één jaar, en steun van technologie van de het levenstijd de verre. Wij behandelen software handhaven voor uw machine.
6. Hoe lang levert u?
Voor standaardmachine, is de levertijd 30-45 dagen, voor naar maat gemaakte machine, gelieve te controleren met ons verkoopteam.

Contacteer ons


Nate: nate_ye (@) yeah.net
Whatsapp: +8613826225189
Skype: nate.ye2
Wechat: 13826225189