Automatische Ontbijtlunchbox VoedselAutomaat met Lift 110V 220V

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Huizu, Sesame Box (OEM & ODM available)
Certificering: CE Rohs
Modelnummer: WM55
Min. bestelaantal: 2
Prijs: please contact us
Levertijd: 25 dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 1000pcs per maand

WM55 automatische ontbijtlunchbox voedselautomaat voor verkoop met lift, Micronmarkt

 

De video van de productverrichting: https://www.youtube.com/watch?v=tyVWmAURjZ4

 

Hoofdlijnen:

het Modulaire koelsysteem 1.With van de temperatuursensor (4 tot 25 graden regelbaar van Celsius), gemakkelijk te handhaven.

 

2.With de dalingssensor/verkoopt verzekert TM/vend-sensor/gewaarborgd leveringssysteem. (houdt krediet tot het product wordt geleverd).

 

3.GPRS het verdere controlesysteem, levert levende informatie in real time.

 

4.Flexible lay-out voor snack, vers voedsel, blikken en flessen.

 

5.Energy efficiënte compressor, enz.

 

6.Cooling het systeem met R134a-koelmiddel, kan aan het ROHS-vereiste voldoen.

 

Markering: Van de van het automaatvervaardiging, Muntstuk en rekening acceptorenautomaat, Beste verkopende automaat, hyderabad snack pembekal automaat Maleisië, hoogte - de kwaliteitsautomaat, Hete verkoopautomaat, Naar maat gemaakte automaat, zuiverde waterautomaat voor verkoop, Automaat met Liftsysteem, automaatzaken, enz.

Automatische Ontbijtlunchbox VoedselAutomaat met Lift 110V 220V

Automatische Ontbijtlunchbox VoedselAutomaat met Lift 110V 220VAutomatische Ontbijtlunchbox VoedselAutomaat met Lift 110V 220VAutomatische Ontbijtlunchbox VoedselAutomaat met Lift 110V 220VAutomatische Ontbijtlunchbox VoedselAutomaat met Lift 110V 220VAutomatische Ontbijtlunchbox VoedselAutomaat met Lift 110V 220VAutomatische Ontbijtlunchbox VoedselAutomaat met Lift 110V 220V

Ons bedrijf

De Technologieco. van het Guangzhoumicron, Ltd.

Microntechnologie werd gevestigd in Guangzhou-stad, de Provincie van Guangdong. Wij concentreren ons bij het leveren van hoogte - kwaliteitsautomaten en aangepaste oplossing in de kleinhandelsindustrieën. wij hebben een professioneel en eminent team dat geëngageerd aan de verkoopindustrie vele jaren en bezeten rijke ervaring in ontwerp, productie, integratie en de na-dienst heeft.
In 2017, breidde het bedrijf de installatie aan meer dan 9000 vierkante meters uit. Wij hebben onafhankelijke kerntechnologie en duurzame R&D-mogelijkheden. Onze producten kunnen wijd in scholen, wegen, luchthavens, stations, winkelcomplexxen, de ziekenhuizen, ondernemingen enz. worden gebruikt, en kunnen voedsel, kantoorbehoeften, boeken, speelgoed, kleding, drugs en steunmuntstukken, nota's, WeChat, Alipay, IC-kaart, QR-codebetaling enz. verkopen.
Wij kunnen Internet, automaat met traditionele kanaal commerciële keten code combineren die bij de Wolkendienst wordt gebaseerd. Met hoogte - de kwaliteit en de uitstekende dienst, Microntechnologie hebben een brede marktinvloed en een hoge reputatie op automaatgebied gevestigd.Automatische Ontbijtlunchbox VoedselAutomaat met Lift 110V 220VAutomatische Ontbijtlunchbox VoedselAutomaat met Lift 110V 220VAutomatische Ontbijtlunchbox VoedselAutomaat met Lift 110V 220V

Het verschepen en betaling:

Contacteer ons

Nate: nate_ye (@) yeah.net
Whatsapp: +8613826225189
Skype: nate.ye2
Wechat: 13826225189

Firmanaam: De Technologieco. van het Guangzhoumicron, Ltd.

Bedrijfadres: Nr 1, de 1st Weg van Tiantai, Wetenschapsstad, Huangpu Dist., Guangzhou, Guangdong, China (Vasteland)

Contactgegevens
ye

WhatsApp : 8613826225189